Gamecity | School Party

School Party

Daag je klasgenoten uit met een sportief arrangement waarbij je verschillende games speelt in de Prison Island. Je laat zien wie de beste voetbalkunsten heeft van je klasgenoten bij de Bungee Soccer. Laat vervolgens zien wie de sterkste beenspieren heeft bij de Bungee Run waarbij je tegen elkaar strijd wie het verst kan rennen met weerstand van een elastiek! * Let op! De duur van een speelronde is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Prison Island

Prison Island daagt je uit in verschillende soorten minigames, waarbij meerdere vaardigheden getest worden! Teamwork is de sleutel tot overwinning. Daag je collega’s, vrienden en familie uit in een spannende strijd om de meeste punten uit 24 verschillende cellen bij Gamecity!

Bij kinderen jonger dan 12 jaar adviseren wij een begeleider mee te laten spelen. De begeleider kan een adviserende en sturende rol aannemen, waardoor het spel voor de kinderen leuker wordt.

Bungee Soccer

Hek open! Ken je die uitspraak tijdens het voetballen? Die voetballer die de bal zelf over de achterlijn rent. Dat is met Bungee Soccer in ieder geval niet mogelijk. Doordat je in een special lifejacket wordt gehesen heb je minder bewegingsvrijheid. Dit maakt het voetbal een stuk moeilijker, maar minstens zo spannend! Nu ook mogelijk in het donker waarbij de vernieuwde Glow in the Dark effecten voor extra spanning zorgen!

Bungee Run

Ben jij de Usain Bolt van Nederland? Dan is dit spel zeker wat voor jou! Of ben jij misschien een slimme loper. Iemand die met wat meer beheersing verder komt? Bungee run is voor iedereen leuk. Zowel voor kinderen als voor volwassenen. Sta je er al klaar voor? De adrenaline giert door je lichaam. Je hart begint sneller te kloppen. De race gaat beginnen en dat zorgt voor hilarische taferelen!

    Wat krijg ik?

  • 60 Minuten Prison Island
  • 1 Speelronde Bungee Soccer
  • 1 Speelronde Bungee Run
  • Duur van de speelrondes afhankelijk van groepsgrootte

Programma (3u)

Check-in

Kwartier voor aanvang activiteiten

Briefing

Instructies & Teams vormen

Prison Island

In 60 minuten 24 cellen spelen en punten scoren

Pauze

Bungee Run

Vastgebonden aan een elastiek, rennen over een luchtkussen om zoveel mogelijk punten te scoren

Pauze

Bungee Soccer

Aan een elastiek vastgebonden in het donker voetballen

Waarom Gamecity?

  • Het allergaafste uitje in de regio!
  • Persoonlijke begeleiding
  • Eenvoudig online boeken en betalen
  • Altijd gratis parkeren

Gamecity wordt op Facebook gewaardeerd met een:

4,5

Gamecity wordt op Tripadvisor gewaardeerd met een:

4,5