Gamecity | School is out!

School is Out

Test bij dit arrangement hoe goed jullie opletten op school met de brein brekende games van de Prison Island! Om hierna tot rust te komen kunnen jullie met de twee arcadetokens een game spelen in de arcadehal van Gamecity. Na het uitrusten moeten jullie je weer concentreren op de kartbaan in een bloedstollende heat.

  Prison Island

  Prison Island daagt je uit in verschillende soorten minigames, waarbij meerdere vaardigheden getest worden! Teamwork is de sleutel tot overwinning. Daag je collega’s, vrienden en familie uit in een spannende strijd om de meeste punten uit 24 verschillende cellen bij Gamecity!

  Bij kinderen jonger dan 12 jaar adviseren wij een begeleider mee te laten spelen. De begeleider kan een adviserende en sturende rol aannemen, waardoor het spel voor de kinderen leuker wordt.

  Karten

  Karten op één van de snelste banen van de regio? Dan ben je bij Gamecity Zoetermeer aan het juiste adres! Scheur over onze kartbaan in onze stoere SODI R8 karts!

  Arcade Game

  Heb jij onze vernieuwde Arcade Games al gezien? Speel de tofste spellen met je vrienden en vriendinnen. Een potje Airhockey, motorracen, autoracen, een high score halen op de flipperkast of andere super leuke spellen! Ga jij de uitdaging aan om je vrienden te verslaan?

   Wat krijg ik?

  • 60 minuten Prison Island
  • 1 heat karten
  • 2 arcadetokens p.p.

  Programma (2u 50m)

  Check-in

  Kwartier voor aanvang activiteiten

  Briefing

  Instructie over Prison Island

  Prison Island

  60 minuten zoveel mogelijk cellen van Prison Island spelen

  Pauze

  Briefing

  Instructie over karten, de baan en omkleden

  Karten

  12 minuten lang racen

  Arcadehal

  Game On in de arcadehal

  Waarom Gamecity?

  • Het allergaafste uitje in de regio!
  • Persoonlijke begeleiding
  • Eenvoudig online boeken en betalen
  • Altijd gratis parkeren

  Gamecity wordt op Facebook gewaardeerd met een:

  4,5

  Gamecity wordt op Tripadvisor gewaardeerd met een:

  4,5