Gamecity | Survival Party

Survival Party

Hoe goed kan jij samenwerken met je vrienden? Test het in de Survival Party waarbij samenwerken een must is in Prison Island! Zorg dat je goed samen werkt anders is falen de enige optie. Hierna testen jullie je eigen krachten in een stevig potje Sumo Worstelen. De Survival Party is het ultieme vrijgezellenfeest waarbij je je individuele en samenwerkingskracht test!

  Prison Island
  Prison Island daagt je uit in verschillende soorten minigames, waarbij meerdere vaardigheden getest worden! Teamwork is de sleutel tot overwinning. Daag je collega’s, vrienden en familie uit in een spannende strijd om de meeste punten uit 24 verschillende cellen bij Gamecity!

  Bij kinderen jonger dan 12 jaar adviseren wij een begeleider mee te laten spelen. De begeleider kan een adviserende en sturende rol aannemen, waardoor het spel voor de kinderen leuker wordt.

  Sumoworstelen
  Wie kent het niet….ouderwets sumoworstelen! Waan jezelf een echte sumoworstelaar in onze hilarische sumopakken. Alleen de pakken bezorgen je al een grote glimlach op het gezicht. De pakken zijn voor kids en volwassenen beschikbaar. Zodra je jezelf in het pak gehesen hebt ga je tegenover elkaar in de ring staan. Voorafgaand aan de strijd der titanen worden de traditionele rituelen in stand gehouden. Ook hierbij kunnen weinig deelnemers hun lach inhouden!

   Wat krijg ik?

  • 60 Minuten Prison Island
  • 1 Speelronde sumoworstelen (speelduur afhankelijk van groepsgrootte)

  Programma (2u 10m)

  Check-in

  Kwartier voor aanvang activiteiten

  Briefing

  Instructie over Prison Island

  Prison Island

  60 minuten lang zoveel mogelijk cellen van Prison Island spelen

  Pauze

  Sumoworstelen

  Ouderwets sumoworstelen, dat wordt lachen!

  Waarom Gamecity?

  • Het allergaafste uitje in de regio!
  • Persoonlijke begeleiding
  • Eenvoudig online boeken en betalen
  • Altijd gratis parkeren

  Gamecity wordt op Facebook gewaardeerd met een:

  4,5

  Gamecity wordt op Tripadvisor gewaardeerd met een:

  4,5