Gamecity | Kids Game XL

Kids Game XL

Kijk bij dit arrangement wie de sterkste beenspieren heeft van jouw kinderfeest! Bij het Sumoworstelen test je dit in een duel van één tegen één terwijl je in de rol kruipt van een echte Sumoworstelaar. Bij de Bungee Run test je dit in een strijd om wie het verste kan komen terwijl je de weerstand voelt van een elastiek! Om tot rust te komen kunnen jij, je vriendjes en vriendinnen 2 games in de arcadehal spelen met de bijbehorende tokens.
Let op! De duur van een speelronde is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Sumoworstelen
Wie kent het niet….ouderwets sumoworstelen! Waan jezelf een echte sumoworstelaar in onze hilarische sumopakken. Alleen de pakken bezorgen je al een grote glimlach op het gezicht. De pakken zijn voor kids en volwassenen beschikbaar. Zodra je jezelf in het pak gehesen hebt ga je tegenover elkaar in de ring staan. Voorafgaand aan de strijd der titanen worden de traditionele rituelen in stand gehouden. Ook hierbij kunnen weinig deelnemers hun lach inhouden!

Bungee Run

Ben jij de Usain Bolt van Nederland? Dan is dit spel zeker wat voor jou! Of ben jij misschien een slimme loper. Iemand die met wat meer beheersing verder komt? Bungee run is voor iedereen leuk. Zowel voor kinderen als voor volwassenen. Sta je er al klaar voor? De adrenaline giert door je lichaam. Je hart begint sneller te kloppen. De race gaat beginnen en dat zorgt voor hilarische taferelen!

Arcade Game

Heb jij onze vernieuwde Arcade Games al gezien? Speel de tofste spellen met je vrienden en vriendinnen. Een potje Airhockey, motorracen, autoracen, een high score halen op de flipperkast of andere super leuke spellen! Ga jij de uitdaging aan om je vrienden te verslaan?

Lasersquash
Ben jij een tennisser, squasher, padel-speler, badmintonner of beachtenniser? Of geen van dit allen? Lasersquash is sowieso ontzettend leuk om een keer te spelen. Test je reactievermogen en versla je tegenstander! Hoe sneller je reageert, hoe dichter je bij de overwinning komt!

    Wat krijg ik?

  • 1 Speelronde Bungee Run
  • 1 Speelronde Sumoworstelen
  • 1 Speelronde Lasersquash
  • 1 Speelronde Bungee Soccer Inclusief 2 arcade tokens

Programma (3u 30m)

Check-in

Kwartier voor aanvang voor alle activiteiten

Briefing

Instructie over de activiteiten

Sumoworstelen

Ouderwets sumoworstelen, dat wordt lachen!

Pauze

Bungee Soccer

Glow in the dark voetballen aan een elastiek

Pauze met games in de arcade hal

Lasersquash

Laserstralen wegslaan met een lichtzwaard. Haal jij de meeste punten?

Pauze

Bungee Run

Rennen op een luchtkussen om de meeste punten te behalen is nog nooit zo leuk geweest, terwijl je aan een lang elastiek vast gebonden bent.

Waarom Gamecity?

  • Het allergaafste uitje in de regio!
  • Persoonlijke begeleiding
  • Eenvoudig online boeken en betalen
  • Altijd gratis parkeren

Gamecity wordt op Facebook gewaardeerd met een:

4,5

Gamecity wordt op Tripadvisor gewaardeerd met een:

4,5