Gamespecial | Gamecity

Gamespecial

Test je skills bij een handvol sportieve activiteiten zoals: Sumoworstelen, Bungee Soccer, Bungee run en Lasersquash. Versla iedereen en benoem jezelf tot de ultieme winnaar van de Gamespecial!

Bungee Soccer

Hek open! Ken je die uitspraak tijdens het voetballen? Die voetballer die de bal zelf over de achterlijn rent. Dat is met Bungee Soccer in ieder geval niet mogelijk. Doordat je in een special lifejacket wordt gehesen heb je minder bewegingsvrijheid. Dit maakt het voetbal een stuk moeilijker, maar minstens zo spannend! Nu ook mogelijk in het donker waarbij de vernieuwde Glow in the Dark effecten voor extra spanning zorgen!

Bungee Run

Ben jij de Usain Bolt van Nederland? Dan is dit spel zeker wat voor jou! Of ben jij misschien een slimme loper. Iemand die met wat meer beheersing verder komt? Bungee run is voor iedereen leuk. Zowel voor kinderen als voor volwassenen. Sta je er al klaar voor? De adrenaline giert door je lichaam. Je hart begint sneller te kloppen. De race gaat beginnen en dat zorgt voor hilarische taferelen!

Sumoworstelen
Wie kent het niet….ouderwets sumoworstelen! Waan jezelf een echte sumoworstelaar in onze hilarische sumopakken. Alleen de pakken bezorgen je al een grote glimlach op het gezicht. De pakken zijn voor kids en volwassenen beschikbaar. Zodra je jezelf in het pak gehesen hebt ga je tegenover elkaar in de ring staan. Voorafgaand aan de strijd der titanen worden de traditionele rituelen in stand gehouden. Ook hierbij kunnen weinig deelnemers hun lach inhouden!

Lasersquash

Ben jij een tennisser, squasher, padel-speler, badmintonner of beachtenniser? Of geen van dit allen? Lasersquash is sowieso ontzettend leuk om een keer te spelen. Test je reactievermogen en versla je tegenstander! Hoe sneller je reageert, hoe dichter je bij de overwinning komt!

  Wat krijg ik?

 • 1 Speelronde Bungee Soccer
 • 1 Speelronde Bungee Run
 • 1 Speelronde Sumoworstelen
 • 1 Speelronde Lasersquash
 • Duur van de speelrondes afhankelijk van groepsgrootte

Programma (3u 30m)

Check-in

Kwartier voor aanvang activiteiten

Bungee Soccer

Voetballen aan elastiek in het donker, game on!

Pauze

Bungee Run

Bungee Run, heb jij de power van Usain Bolt?

Pauze

Sumoworstelen

Tegen elkaar sumoworstelen, gegarandeerd lol!

Pauze

Lasersquash

Intensief lasersquashen, wie wint?

Waarom Gamecity?

 • Het allergaafste uitje in de regio!
 • Persoonlijke begeleiding
 • Eenvoudig online boeken en betalen
 • Altijd gratis parkeren

Gamecity wordt op Facebook gewaardeerd met een:

4,5

Gamecity wordt op Tripadvisor gewaardeerd met een:

4,5